*Soft Touch*

*Soft Touch* PUTEREA ATINGERII BLÂNDE

CURS pentru PRACTICIENI

*Soft Touch*

Puterea atingerii blânde

         Oare mai știi cum era în brațele mamei, când corpul era legănat și sufletul alintat? Oare mai ține minte corpul magia și miracolul atingerii din primii luni de viață, când era ținut în brațe și era iubit așa cum este? Oare care este secretul acestei comuniuni?

Asta este *Soft touch*, puterea atingerii blânde!

Dorești să înveți asta? Să devii asta? Să faci miracole cu asta?

        Te invit la un curs practic de două zile, numit *Soft touch*, curs practic, la care poți însuși toate tainele puterii atingerii blânde.

         Atingerea adevărată este divină, blândă, primitoare, dăruitoare, contopitoare, iubitoare. Este ascultarea corpului si sufletului fără vorbe și cuvinte. Este ascultarea cu tot corpul și cu toată ființa. Este comuniunea, acceptarea totală a corpului și a ființei fără nicio judecată.

         Este aceea iubire și îmbrățișare necondiționată pe care toți o dorim. E atingerea și acceptarea necondiționată la care visezi și poate nu ai experimentat niciodată. Este un spațiu al bucuriei și posibilităților infinite în care te topești, te dizolvi, te relaxezi, te transformi. Ajungi întro stare în care se resetează de la sine toate sistemele de autoreglare și de autovindecare ale corpului. E un spațiu al iubirii necondiționate în care se resetează toate pe cum e contribuție maximă pentru tine. Așa s-ar putea descrie o sesiune *Soft Touch* Puterea atingerii blânde.

Despre metodă

      Știi că efectul atingerii este mult mai profund, plăcut și vindecător dacă e dăruit cu îngăduință și blândețe? Oare mai ține minte corpul tău magia și miracolul legănării și alintării din primii luni de viață, când era ținut în brațe și era acceptat și iubit așa cum este? Oare care este secretul legănării bebelușului, sufletului.

       Știi că 90-70% din corpul uman este apa-lichid: limfă, sânge, lichide interstițiale? Corpul uman este ca un vas plin de apă, în care lichidele ar trebui să curgă lin, să aibă fluxul liber în toate direcțiile, țesuturile, fasciile. Lichidele corpului sunt ca și marea, au valurile lor, au maree, flux și reflux, spală, dinamizează, mângâie, dar și lovește mai tare în obstacolele care limitează fluxul. Unde este flexibilitate, mobilitate, motilitate, flux de lichide și energie, acolo este și SĂNĂTATE. Aceste lichide tot timpul sunt în mișcare. Prin atingere blândă simplu, pragmatic, profund și cu ușurință acest puls și flux, capacitatea de liberă mișcare se poate restabili, facilita.

        Fasciile, musculatura, rețeua cristalină din corpul uman, constituie albie pentru aceste lichide. Lichidele, lumina lichidă constituie cale de transmitere către corp ale informațiilor primite din univers si captate-decodate prin cel de al treilea ochi. Traumele, tensiunile, cicatricile din tesutul fascial îngrădesc integrarea acestei lumini, astfel capacitatea de captare, comuniunea cu universul se limitează. Se limitează și comunicarea subtilă între corpul fizic, emoțional, mental, spiritual, suflet viu.

         Știi că sistemul de fascii și fluxul lichidelor se poate elibera, resetând astfel puterile de autovindecare și autoreglare ale corpului? Stiți că acest rezervor de lichide numit corp uman cel mai rapid se reface prin atingere blândă? La acest curs poți însuși tehnicile cele mai avansate, simple și pragmatice pentru echilibrarea corpului, eliberare miofascială.

       Te invit să descoperi și să experimentezi aceste taine în cadrul unui workshop de 2 zile, la un curs la care vei experimenta eliberarea tensiunilor fizice, psihice și vei învăța această metoda terapeutică holistică pentru a facilita aceste ședințe altora.

      Acest curs este și introducere in terapie Biodinamică Craniosacrală. În cadrul acestui curs activezi și îți dezvolți abilitățile de a lucra cu corpul de lichide, cu sistemul craniosacral. După acest modul, dacă alegi, poți continua aprofundarea Terapiei craniosacrala integrate.

    Te invit să descoperi și să experimentezi aceste taine în cadrul unui workshop de 2 zile, la un curs la care vei experimenta eliberarea tensiunilor fizice, psihice, emoționale și vei învăța și metoda pentru a practica pe alții sau pentru autoterapie. 

Ce este *Soft Touch*

Puterea Atingerii Blânde

     *Soft Toach* este primul pas spre abordare holistică biodinamică craniosacrală în vederea sănătății corpului. Este o tehnică terapeutică holistică profundă, ce combină relaxarea și detensionarea miofascială, lucrul cu lichidele corpului, terapia craniosacrală, deblocarea meridianelor energetice, eliberarea fluxului sanguine și limfatic, lucrul cu bioenergia și eliberarea somato-emoțională. Cursul *Soft Touch* este modul introductiv pentru participare la cursurile *Terapiei Craniosacrale Integrate*.

     *Soft Toach* este o metodă care implică atingeri și dinamizări extrem de blânde ale lichidelor și țesuturilor corpului, pe întreaga suprafață. Atingerea se face peste haine. Se facilitează detensionarea fasciilor, musculaturii și articulațiilor, îmbunătățește funcționarea organelor interne, realiniază vertebrele, corectează postura corpului și a coloanei vertebrale, stimulează drenajul limfatic, restabilește echilibrul sistemului craniosacral, induce relaxarea totală fizică și psihică, eliberează traumele emoționale încorporate și deschide complet corpul spre bucuria întrupării.

       Durata unei ședințe *Soft Toach* este între 50 și 90 de minute, clientul este îmbrăcat în haine confortabile pe tot parcursul procedurii. Nu au fost raportate efecte adverse. Rezultate profunde și vizibile apar după prima ședință, după 3 ședințe aceste schimbări devin și mai profunde. Pentru o schimbare completă se recomandă o serie de 12 ședințe. Fiecare ședință este diferită și rezultatele devin din ce în ce mai vizibile, palpabile, mai profunde. Clientul se simte din ce în cem ai bine. 

      *Soft Toach* este o tehnică manuală foarte blândă, scopul căreia este restabilirea fluxului de lichide și de energie, restabilirea puterilor de autovindecare și autoreglare ale corpului prin eliberarea tensiunilor, rigidităților, energiilor și traumelor solidificate în corp. În timpul ședinței se eliberează tiparele compensatorii, tensiunile din fascii și musculatură, corpul își corectează postura, se reface echilibrul orizontal și vertical în corp. Datorită eliberării tiparelor se restabilește capacitatea corpului, mobilitatea articulațiilor, energizarea sturcturilor, motilitatea țesuturilor. Ca rezultat toate organelle și sistemel de organe ăși recapătă capacitatea de funcționare optima. 

        În *Soft Toach* corpul și ființa umană sunt abordate ca un întreg, cu respect, îngăduință și blândețe. Orice trauma solidificată (traume emoționale, spirituale, psihice, urmele accidentelor și traumatizărilor fizice), se poate simți și palpa ca o zonă inertă, înghețată în corp, tensiuni care limitează fluxul liber al lichidelor și energiilor. Cu mișcări ușoare aceste solidificări sunt dinamizate, dizlocate și eliberate din corp. Clientul percepe o stare de relaxare profundă, eliberatoare și regeneratoare.

       Corectarea posturii și refacere structurilor este un proces de durată, corpul procesează și integrează schimbările în timp. Ca rezultate putem vorbi de somn mai profund, refacerea capacității sexuale, recăpătarea vitalității și stării de bine, refacere bucuriei întrupării.

        Beneficiile Soft Touch 


*Soft touch* ajută în:

💚 Relaxare, antistres, eliberarea traumelor emoționale

💚 Resetarea capacității de autoreglare și autovindecare

💚 Eliminarea rigidităților din corp și din ființa

💚 Accesarea iubirii, încrederii, respectului, recunoștinței de sine

💚 Detensionare fasciilor, membranelor, diafragmelor

💚 Relaxarea musculaturii, articulațiilor

💚 Relaxarea sistemului nervos simpatic și parasimpatic

💚 Realinierea structurilor de suprafață și celor din profunzime

💚 Eliberarea durerilor cervicale, dorsale, lombare,

💚 Realinierea posturii corpului,

💚 Realinierea coloanei vertebrale,

💚 Corectarea scoliozei, lordozei, cifozei

💚 Restabilirea funcționării organelor interne si sistemelor de organe,

💚 Eliberarea somato-emoțională

💚 Eliberarea durerilor acute și cronice, tensiunilor,

💚 Reumatism, artroze, artrite, coxartroze, dureri ale genunchilor

💚 Cure de slăbire, refacerea structurii pilei, eliminarea vergeturilor,

💚 Drenaj limfatic, reglarea circulației limfatice și sanguine

💚 Problemele sistemului nervos periferic, amorțeli,

💚 Nevralgii, nevralgii intercostale, dureri de nerv trigamăn

💚 Migrene, în probleme de vedere, de auz

💚 Reglarea sistemului hormonal

💚 Hernie ombilicală-inghinală și în multe alte probleme

💚 Resetarea capacității de autoreglare și autovindecare

💚 Eliminarea rigidităților din corp și din ființa

💚 Accesarea iubirii, încrederii, respectului, recunoștinței de sine

💚 migrene, în probleme de vedere, de auz

💚 reglarea sistemului hormonal

💚 hernie ombilicală-inghinală și în multe alte probleme

         DESPRE CURS 


      Cursul practic are durată de două zile. Participantii lucrează îmbrăcați, pe mese de masaj.   

      Din programul cursului:

- Metoda de lucru: Detensionarea musculaturii și fasciilor

- Cunoștințe teoretice de bază despre lichidele, fluxul lor, valurile lichidelor

- Percepere tensiunilor și metodele de eliberare prin dinamizare, mobilizare

- Prezentarea și protocolului de lucru pe partea anterioară a corpului

- Exersarea protocolului pe partea anterioară a corpului

- Prezentarea modului de lucru pe partea posterioară a corpului

- Exersarea pe partea posterioară a corpului

- Prezentarea modului de lucru pe părțile laterale ale corpului

- Exersarea modului de lucru pe părțile laterale ale corpului

- Pomparea limfatică

- Pomparea craniosacrală

- Exersarea în perechi, metode de autoterapie

- Eliberare somato-emoțională, corpul este cheia

Cursul are caracter de dezvoltare personală, este practic, se lucrează în perechi, fiecare persoană dăruiește și primește mai multe ședințe. Participarea la curs nu are precondiție. Cursul se recomandă ca specializare și dezvoltare personală pentru terapeuți, maseuri, psihologi, fizio-kineto terapeuți, osteopați, chiropractori. Cursul nu este recomandat gravidelor, imediat după intervenții chirurgcale, intervenții medicale la ochi, în anevrism cerebral. Participanții vor primi diploma de participare și imediat după curs pot pune în aplicare cele învățate. După acest curs se poate participa la cursurile de terapie biodinamică craniosacrală. Metoda nu are efecte adverse. Detalii poți citi mai jos.

Contribuția pentru cele două zile de curs este de 1500 lei.

Pentru înscriere te rog să mă contactezi pe tel: 0721760230

Cursul este facilitate de Gizella Kiss, trainer terapie Biodinamica Craniosacrala, trainer masaj M5C, trainer masaj Puterea Atingerii, Facilitator Access Consciousness.

         Ce este detensionarea miofascială?

Sistemul de fascii este un sistem complex de țesut conjunctiv care învelește musculatura, regiunile anatomice din corp, organele, nervii, oasele, tendoanele, coloana vertebrală.  Prin el se realizează comunicarea interioară informațională, permite curgerea lichidelor, prin fascii găsim traseul meridianelor energetice. Tensiunile interioare din fascii pot bloca comunicarea între- și în organe, dar și dezechilibrele organelor interioare pot crea disfuncții în sistemul de fascii. Această metodă este noninvazivă, e executată doar prin atingere blândă și are ca efect schimbarea, refacerea, resetarea tuturor structurilor din corp. Eliminând tensiunile interioare, fluxul energetic-informațional și al lichidelor corpului se normalizează, astfel se permite reechilibrarea organelor, sistemelor de organe, sistemului nervos. Corpul fizic în proporție de 70-90 % este lichid. Această metodă este defapt un mod foarte delicat și blând de lucru cu țesuturile, lichidele și energiile corpului.

         Ce este Terapia Biodinamică Craniosacrală?

Terapia biodinamică craniosacrală este lucru cu lichidele, fasciile, oasele corpului. Sistemul craniosacral este format din lichidele corpului, lichidul cefalorahidian, fascii, membrane, coloana vertebrală, oasele cutiei craniene, meningele spinal și cranian, creier. Dereglările, dezechilibrele din acest sistem se pot corecta reactivând sistemele și mecanismele de autovindecare ale corpului. Prin atingere blândă și detensioanrea ușoară a fasciilor se corectează și se resetează întregul sistem craniosacral. Se modelează activitatea neuronilor, sistemului nervos, creierul echilibrează toate procesele fiziologice din corp. Datorită accesării stării profunde de relaxare se produc eliberările de energii solidificate. Se accesează nivele superioare de conștiință care contribuie la

De asemenea, în funcție de balansul care este realizat, ne întărim personalitatea, avem o intuiție mai mare, mai multă încredere în noi înșine, etc.

          Atingere bioenergetică

Totul este energie. La baza funcționării corpului fizic stă energia. Una din cauzele dezechilibrelor, disfuncțiilor și bolilor se găsește în sistemul energetic. În timpul acestei ședințe se echilibrează și se normalizează fluxul energetic din meridianele energetice și din chakre. Cursanții vor fi inițiați în a lucra cu energiile cele mai rafinate potrivite corpurilor.

         Eliberarea somato-emoțională

Emoțiile guvernează viața și corpul. Datorită unor tipare de funcționare închidem în corp și în sistemul de fascii/lichide solidificările energetice ale traumelor fizice, psihice, emoționale din prezent, dar și pe cele experimentate în trecut sau vieți anterioare. Aceste solidificări energetice se pot simți ca zone inerte, rigide, înghețate în corp. Prin tehnica atingerii blânde structurile corpului sunt deblocate și datorită accesării stării profunde de relaxare se produc eliberările de energii solidificate, de traume. Se accesează nivele superioare de conștiință care contribuie la accesarea iubirii, încrederii, respectului, recunoștinței de sine.

 

Cursul este facilitat de Gizella Kiss, trainer-formator terapie Biodinamica Craniosacrala, expert trainer masaj M5C, trainer-formator *Soft Touch* Puterea Atingerii, Facilitator Access Consciousness.

Cursurile sunt organizate in cadrul

*Kiss Ghizela Persoana Fizica Autorizata* CUI:49765235, F5/302/2024

unsplash