Soft Touch

Puterea atingerii blânde

Curs introductiv în Terapie Biodinamică Craniosacrală 

Atingerea adevărată este iubire, alintare, blândețe, îngăduință, vindecare pentru corp, suflet, minte și spirit. Este legănarea sufletului, copilului din tine. Este lucrul cu lichidele corpului. Știi că corpul este formați 70-90 % din lichide? Rezultatele sunt pe măsură...


Este un atelier de lucru autoterapeutic pentru corectarea posturii corpului, reglarea respirației și funcționării organelor . Exercitiile fizice usor de efectuat bazate pe tehnici de biodinamica craniosacrală.

Restabilirea prin atingere blanda ale oaselor cutiei craniene, lucru care asigura buna functionare a creierului, intregului corp, simetria faciala, frumusete si tinerete.


Corectarea posturii si functionarii corpului cu atingere blanda, respect si pragmatism.

MODULUL I bază (2 zile): notiuni de bază, tehnici de aplicare pe corp, corectarea posturii, coloana vertebrala

MODULUL II avansat (2 zile): reechilibrarea sa chiropractica cutiei craniene, dezvoltarea aptitudinilor pentru comunicare mai subtilă, asimetrii faciale, comunicare intre cap si corp

Este un modul avansat de manipulare si resetare viscerala, pentru organe si sistemele corpului cu protocoale si tehnici de resetare pentru imunitate, sistemul circulator, cardiac, pulmonar, digestiv, etc.

Un modul avansat la care se faciliteaza eliberarea traumelor emotionale din oase, organe, tesuturi, diafragme eliberand astfel cauzele profunde ale disfunctiilor si degenerarilor.

Legaturile dintre oasle cutiei craniene, vertebre si punctele de pe osul sacru se grupeaza in 8 retele. Se poate echilibra pozitia vertebrele lucrand pe aceste retele.

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash