Despre curs

Sanatate, frumusete, biodinamica craniosacrala

Osteopatia sau chiropractica de intinerire faciala este o parte din terapie Biodinamica Craniosacrala. Terapia Biodinamica Craniosacrala completa se invata in mai multe module, pe care le poti alege ulterior. 
In acest modul de osteopatie faciala si craniana, care este un curs practic, este vorba de mobilizarea oaselor craniene si proiectiilor vertebrelor si articulatiilor care se gasesc pe cap, lucru care este absolut necesar sanatatii fizice si mentale precum si frumusetii faciale. Se invata un protocol de lucru pentru fata si cap, ajuta in tratamente antirid, corectarea asimetriilor faciale, deviatie de sept nazal, hidratare, drenarea circulatie limfatice si sanguine, eliberarea celor 12 perchi de nervi cranieni si multe altele. Sedinta este ca un masaj foarte delicat, bland cu efecte de intinerire, relaxare si reactivare a sistemelor de intinerire, echilibrare, autvindecare si autoreglare. Cursul este de 2 zile, aproximativ 18 ore, care poate fi contributie pentru maseuri, kinetoterapeuti, cosmeticieni, terapeuti de orice fel, chiropractori, osteopati. Pentru detalii te rog sa ma contactezi 0721760230
Poti viziona un film scurt depre curs aici

Frumusete

Chiropractica craniana are rol important in infrumusetare, in tratamentele si metodele de intinerire faciala si corporala, tratamente antirid, rejuvance, eliminarea barbiei duble, drenarea limfatica a fetei. 

Oasele cutiei craniene sunt in continua miscare, fapt care permite detensionarea muschiilor, fasciilor, mentinerea elasticitatii pielii. Daca oasele si-ar pastra mobilitatea si tesuturile motilitatea ridurile ar disparea de la sine. Te rog sa vizionezi videoul din josul paginii.

Curs de 2 zile

Acest modul de curs este creat pentru cei care lucreaza in kinetoterapie, chiropractica, osteopatie, cosmetica, masaj, intinerire, facelift. Scopul este sa aduca un plus de infelegere si instrumente practice pentru perfomanta si mai mare.

contributia pentru curs este de 300 euro, 1500 lei

Trainer: Kiss Gizella: trainer de tehnici holistice, complementare, facilitator Biodinamica Craniosacrala Integrată, Energetic Facelift.Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, Consiliul National de Formare Profesionala, Consilier in dezvoltare personala, Facilitator Access Consciousness/Bars și procese de corp

Informatii, inscrierile se fac prin mail sau telefon.

Contact: tel: 0721-760230, e-mail:kissgizellakiss@yahoo.com

gizellakiss.com

Participanții vor primi materialul scris aferent in limba romana si diploma de participare. 

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash