Generalităţi

Corpul tău este un organism senzitiv şi senzual. Corpul tău a fost creat ca să-ţi furnizeze conştientizare în întrupare, conştientizarea energiei lumii care te înconjoară şi conştiinţei universului din care faci parte. Corpul tău are capacitatea să-ţi dea posibilitatea unei conştientizări mai mari. În schimb, în această realitate ne-am redus, ne-am limitat capacităţile şi folosim corpul mai mult ca sursă de judecată. Totul este schimbător pe această lume. Ţi-ai pus vreodată întrebarea dacă forma, structura, dimensiunile, caracteristicile, capacităţile corpului tău de ce nu se schimbă spre binele tău? Ştii că ai în tine tot ce îţi trebuie, pentru a face ceea ce îţi trebuie. Aceste procese te ajută să te deschizi spre adevărata fiinţă din tine.

Eşti dispus să trăieşti o realitate diferită cu corpul tău?

Dacă da, în aceasta te pot ajuta procesele de corp, care se dau mai departe pe parcursul cursurilor Accesarea Constiinţei - Procese de corp.

Aceste procese au fost create şi transmise ca să-ţi ofere o posibilitate diferită de terapiile cunoscute până acum, să-ţi ofere posibilităţi deosebite în „vindecare”.

Ce sunt Procesele de corp

Procesele de corp nu seamană cu nimic cunoscut până acum.  Se foloseşte expresia de a le rula, pentru că se rulează ca un program de devirusare pe calculator.

Procesele de corp sunt defapt un complex de procese de energie, informaţie, spaţiu şi conştiinţă, care deschid, schimbă, recodează, șterge, activează lucruri, devin din ce în ce mai dinamice cu cât le rulezi mai des, pe tine sau pe alţii. Sunt procese care, pentru a ajunge la succes,  este de ajuns să le aplici de 1-3 ori (corectarea vederii), sunt procese care trebuiesc aplicate de 15-20 de ori (lifting energetic facial).

În Accesarea Constiinţei există a mulţime de procese de corp. Ele vizează sisteme, procese, situaţii de viaţă, procese (de întinerire, de eliminare de metale grele, de rearanjarea posturii, recodarea ADN-ului, activarea celulelor STEM, etc).

Despre cursuri

Un proces de corp se învaţă în cadrul unui curs de 3-4 ore. Dupa terminarea cursului imediat poţi aplica, practica pe tine sau pe alţii cele învăţate. Diploma este dată de Asociaţia Access Consciousness, si sunt dimplome de PRACTICIAN, îţi oferă posibilitatea să practici aceste procese pe tine sau pe alţii.

Participarea la cursuri nu necesita alte pregătiri, oricine poate să le înveţe.

Nu este necesar, dar recomand tutror să înceapă cu cursul de Access Bars, Accesarea Barelor, pentru că acest curs îţi oferă multe noţiuni de bază, pe care dacă le ştii, mult mai uşor va fi ulterior.

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash