Despre Access Bars

Access Bars te relaxeaza, eliberează stresul, traumele, sentimentele, emoțiile, gândurile, energiile, informațiile, amprentele, programele, jurămintele închise în tine și în corpul tău legat de toate aspectele vieții din toate timpurile și viețile.  Este o sesiune prin care se ating cu blândețe 32 de puncte pe cap și eliberează tot ce creaza sistemele de: Nu sunt destul de bun, Nu îmi pot permite, Nu sunt în stare, Eu sunt de vină, Nu pot depăși, Nu pot schimba, Nu mai pot. Rularea Barelor permite să devii cine ești cu adevărat acum, să îți creezi viața, relațiile, corpul, situația financiară din ușurință și bucurie, dincolo de rutina vieții. Ce viață îți dorești? Cum ar fi să o creezi, să o actualizezi acum? Cum ar fi să te reinventezi, să te regăsești? Poți solicita o sesiune Access Bars da poți și să înveți și să facilitezi. Ședințele de Bars pot îmbogăți oferta cabinetului tau, poti să faci autoterapie, poți ajuta familia ta.  Dorești un nou JOB cu investiție minimă? După un curs de o zi te poți apuca de afacerea ta de Practician Access Bars. Primesti manuale, planse de lucru in limba romana, diploma de Practician Access Bars internationala eliberata de Access Consciousness LTD.

Cursul este facilitat de Gizella Kiss, facilitator certificat Access Cosnciousness, trainer, formator.

Contributie entru curs: 950 lei pentru cei care participa prima data, 475 pentru repetare. 

Bars, ruleaza-ti barele

O sesiune Access Bars dureaza 60-90 minute. Se ating usor 32 de puncte pe cap, prin care se abordeaza aspectele vietii cum ar fi sanatatea, fericirea, bucuria vietii, sexualitatea, creativitatea, banii si afacerile, tiparele, convingerile si multe altele. 

Din experienta mea de ani de zile pot spune ca este cea mai rapida, radicala si pragmatica metoda care ajuta in eliberare emotionala, energetica, transformarea vietii pe cum o doresti. aduce claritate, limpezirea gandurilor, iesirea din confuzie, traume, dureri, doliu. Sesiunile se fac intro pozitie derelaxare, pe fotolii, masa de masaj, sezlonguri de plaja, orunde. 

Schimbarile sunt imediate, pentru schimbare totala sunt necesare mai multe sedinte.

Da, se poate face si autoterapie, autofacilitare. 

La cursul Access Bars se fac si trei procese de corp deosebite.

Cercetari stiintifice despre sesiunile Bars

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash