Relaxare si respiratie, workshop de autoterapie.

Workshop life sau online de grup. Un serial este format din 10 sesiuni, cate una pe saptamană.

Exercitii de intindere usoare imbinate cu respiratie va pot ajuta in recuperare, preventie, corectarea posturii corpului, lipsa de oxigenare a sangelui si multe altele. Exercitiile sunt bazate pe tehnici de biodinamica craniosacrala imbinate cu tehnici de reglare a respiratiei.
Vom lucra timp de 8 saptamani in fiecare JOI seara de la ora 19.00 in grup inchis pe platforma Zoom. Contributia este de 300 lei si inscrierea se face completand formularul de mai jos unde gasiti si detalii pentru plata.
Cei inscrisi vor primi linkul zoom de acces pe adresa de e-mail data. Exersam impreuna din confortul casei tale cu rezultate maxime. Exercitiile se vor face in pozitia culcat pe spate pe o saltea, patura, covor pe jos, nu pe pat sau pe canapea si vom lucra impreuna fara sa fortam corpul.
Ce contributie pot fi aceste sesiuni pentru tine:
- detensionarea fasciilor si musculaturii,
- corectarea posturii si deformarilor coloana vertebrale
- respiratie corecta
- recastigarea flexibilitatii,
- oxigenarea optima a corpului, sangelui
- decongestionarea limfatica
- ajuta in dureri cervicale, dorsale, lombare, sacrale, genunchi, glezne
- ajuta in constipatie, probleme de metabolism, rdificultati in respiratie
Sesiunile sunt conduse de Gizella Kiss, Facilitator si trainer biodinamica craniosacrala integrata.

Trainer: Kiss Gizella: trainer de tehnici holistice, complementare, facilitator Biodinamica Craniosacrala Integrată,

Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, Consiliul National de Formare Profesionala, Consilier in dezvoltare personala, Facilitator Access Consciousness/Bars și procese de corp

Informatii, inscrierile se fac prin mail sau telefon.

Contact: tel: 0721-760230, e-mail:kissgizellakiss@yahoo.com

gizellakiss.com

Trainingul este mai mult practic, 70 % din timp se lucreaza practic.

Participarea nu necesită nicio antepregătire. Este interzisă participare gravidelor, imediat după intervenții chirurgicale de orice fel, persoanelor cu probleme psihice.

Testimonial

Testimonial 

Facand exercitii regulat din noiembrie pana in martie, mi-au disparut hemoroizii interni lucru care se vede pe analizele care le-am facut in aceasta saptamana. fiind diagnosticata de zeci de ani cu colon iritabil, pot spune ca si scaunele sunt deja reglate.

Draga mea ...umarul meu e rezolvat 80 %..ma mai doare f putin..mobilitatea e aproape complet revenita ....e wow....10 sedinte de Bowen nu au ajutat cu nimik acum un an...doi ani de durere si chin s au sters...miraculoase aceste exercitii...mi de multumiri si recunostinta 🥰❤..continuam...cum sa nu continuam.....

Am ascultat si am practicat aseara Relaxarea cu multa curiozitate.Asaceva inca nu am antalnit.Este minunata.De mult nu am mai dormit asa de profund si dimineata am mers la sala la yoga si am putut fi mai prezenta mai flexibila toata ora a fost mai cubucurie si am ramas cu un zambet interiorAm făcut și dimineața o parte din exercitu. A fost dureros, Aveam pe dunga sutienului și la coaste

Eu pe toată durata exercițiilor am cascat și mi-au curs lacrimile, m-am simțit dărâmată aseară și mi-a fost somn foarte tare. Am dormit bine aseară, astăzi sunt mai dreaptă și coloana mea vrea sa se ridice și mai sus, nu mai am contractuea pe mana care mă durea și practic nu mă lăsa să ridic mana. Și pentru toate astea și nu numai sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Gizi și grupului și întregului Univers care a adus asta in viața mea exact când căutăm exerciții de postura pe net.

Mi-am simtit coloana vertebrală cum nu am mai simtit-o de mult! A fost minunat!

Aseara nu am reusit sa intru..dar azi dupa amiaza am parcurs exercitiul..mi s a destepenit un umar care de multa vreme ma durea ...coloana e mai dreapta fara sa fie efort de sustinut postura ....per total ma simt mai usoara si mai relaxata...Multumesc!

Cele mai bune exercitii pentru corp. Nici nu iti dai seama de suferinta corpului pana nu le practici. In plus, le poate face oricine, acasa.

Mi s a deblocat si ceva pe zona lombara dupa exercitiul  3 ma simnt asa usoara acum in zona bazinului ...ma misc mai usor , mai fara efort, dupa exercituil 4 am avut zile in sir un fel de febra musculara ...si ma doar mijlocul spatelui de cate ori  nu tin postura corecta....mai ales cand stau pe scaun..., o zi am ratat de exercitii de cand ai inceput si ma simt minunat, umarul..inca ma tine,,dar mobilitatea e cu ctotul alta , am trecut destul de usor, dar acum trag ponoasele: ma doare capul, ma dor articulatiile, sunt foarte obosita

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash