Ce beneficii vă aduce acest training?

Veţi învăţa să practicaţi o tehnică de reechilibrare, reânsănătoșire, recuperarea enorm de profundă, rapidă, subtilă, eficientă. Veţi beneficia pe loc de aceste ședințe, care vă vor schimba radical. La terminarea trainingului imediat puteţi pune în aplicare cele asimilate şi puteţi să vă ajutaţi familia, clienţii, etc. Dacă lucrați în domeniul de abordare complementara-holistica a corpului veți putea integra în practica voastră, sau puteți îmbina cele învățate cu orice altă metodă. Nu există efecte adverse.

În ce poate ajuta Biodinamica Craniosacrală Integrată

Veti invăța și veţi experimenta cum se corecteaza aliniamentul coloanei vertebrale, postura corpului doar de la o atingere fină. Veţi învăţa şi veţi experimenta cum se corectează deplasările vertebrelor coloanei vertebrale şi multe altele. Veți învăța cum se reașează zona cervicală, lombară, cum se eliberează vertebrele tasate. Veţi învăţa metode care ajută să scăpați definitiv de migrene, de nevralgii de orice fel, insomnii, dereglări hormonale, disfuncții ale organelor, ....

Ce alte beneficii vă mai aduce acest training?

Veţi experimenta ce înseamnă o metoda globală pentru corp, pentru toate corpurile, o metodă care lucrează simultan fizic, mental, energetic, emoțional, spiritual. Veţi experimenta ce înseamnă atingerea blanda, puterea atenției și intenției, fenomene despre care tot vorbim, dar nu am experimentat-o poate niciodată. Veţi experimenta cum puţeţi facilita schimbarea doar prin prezența voastră.  Veţi experimenta ce înseamnă eliberarea de cauzele ascunse ale disfuncţiilor, fiind ele de orice fel, oriunde, de oricând. Veti invata si veti experimenta pe corpul propriu eliberarea somatoemotionala.

Biodinamica Craniosacrală Integrată pe lângă cele amintite mai este și o cale de autodezvoltare, de dezvoltare a capacităților, aptitudinilor spectaculoasă, rapidă, profundă. Pentru a practica cu eficiență, este nevoie să parcurgeți cele trei module.

Trainingul de Biodinamica Craniosacrala Integrată are rol de dezvoltare personală, nu este o pregătire profesională acreditată de ministere.

Scopul trainingului

Scopul trainingului este de a însuși teoretic și practic metodele de reechilibrare a producției și circulației fluidelor din corp și prin aceasta reglarea sistemului respirator primar, fapt care duce la detensionarea fasciilor, musculaturii, reașezarea scheletului osos, corectarea posturii, funcționarea optimă a sistemului nervos, ale organelor și tuturor sistemelor din corp.

Structura cursurilor

Trainingul este structurat în mai multe module cu durată de câte 1-2 zile fiecare. Chiar după terminarea primului modul poți utiliza deja cele învățate. Modulul Baza si avansat sunt fundamente pentru practica. Celelalte module sunt speciale, de aprofundare si patrundere profunda in tainele acestei arte.  

Trainer: Kiss Gizella: trainer de tehnici holistice, complementare, facilitator Biodinamica Craniosacrala Integrată,

Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, Consiliul National de Formare Profesionala, Consilier in dezvoltare personala, Facilitator Access Consciousness/Bars și procese de corp

Informatii, inscrierile se fac prin mail sau telefon.

Contact: tel: 0721-760230, e-mail:kissgizellakiss@yahoo.com

gizellakiss.com

Trainingul este mai mult practic, 70 % din timp se lucreaza practic.

Participanții vor primi materialul scris aferent in limba romana si diploma de participare. Participarea la curs nu necesită pregatire anterioară, dar ea este binevenită.

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash