Ce este atingerea adevărată?

❤️ ALCHIMIA AROMELOR, ENERGIILOR, ALINTARE, AFECTIUNE, BUCURIE

❤️ darul suprem

❤️ dăruirea și primirea cea mai profundă

❤️ a fi impreuna cu celălat fără să vrei nimic, fără pretenții, dorințe

❤️ este liniște, tăcere, îngăduință, ascultare tacită, prezență, vigilență

❤️ atingi și te bucuri de prezența celuilalt pur si simplu

❤️e mângâiere, dragoste, iubire fără așteptări, proiecții, judecăți

❤️crează un spațiu în care amândoi se simt minunat, magic, mareți, iubiți

❤️se creaza acel spațiu sacru în care vindecarea miraculoasă devine reală

❤️apare spațiul bucuriei în care se activează sistemele de autovindecare și autoreglare ale corpurilor

❤️îngăduirea fecaruia să fie ceea ce este cu adevărat

❤️comuniune adevarată între corpuri și ființe

❤️Asta se întamplă în timpul masajului celor 5 continente și percepi că fiecare particular din ființa ta și din corpul tău se bucură de tot ce există pe această lume. Plangi de bucurie, fericire. Și toate astea sunt plusate de curățările energetice, puterea de eliberare emoțională și de transformare ale uleiurilor esențiale.

❤️ De cât timp nu ai fost atins astfel? Și nu vorbesc despre stransul de mană „bătaie pe umeri”, ceea ce este atât de obișnuit în zilele noastre.

De asemenea nu vorbesc despre acest schimb de chilipiruri pentru a face sex.

Vorbesc de cea mai profundă atingere. O atingere fără așteptări.

O atingere care depășește fizicul, aliniind corpul, sufletul și spiritul, dacă  permiți asta. Când vă permiteți să primiți și să dați atingere în spațiul siguranței?

❤️Dacă dorești să înveți acest ritual numit masajul celor 5 continente,oriunde in țară  https://fb.me/e/SpayjSEW  , incepem în Timișoara, apoi Cluj, București, Brașov,… ma poți contacta: kissgizellakiss@yahoo.com

Acest ritual de masaj holistic este o calatorie spre noi insine cu scopul de a descoperi cine suntem cu adevarat, de a ne reconecta cu sufletul si spiritul, sa traim adevarata iubire interioara, sa recuperam putere creatoare. Ritualul imbina  mai multe tehnici de masaj, folosirea a 25 de uleiuri esentiale si lucrul cu energia pe acele sisteme subtile care sunt la baza fintei umane. Are beneficii fizic, energetic, emotional, spiritual. Este relaxare, eliberare somato-emotionala, detensionare, resetare, realinierea posturii, revitalizare pentru corp, resetare pentru minte, suflet si spirit. Este o terapie complexa, completa si profunda. Este o invitatie si posibilitate pentru o viata noua, pentru a savura sanatatea si bucuriile intruparii. Este o modalitate care imbina aplicarea uleiurilor esentiale cu masajul californian, lomi-lomi, suedez, ayurvedic si tulna, lucrul cu meridianele energetice, arborele sefirotic.

Aceasta metoda de masaj este creata si brevetata in Elvetia. Cursantii devin practicienii al acestui tip de masaj  acreditati de institutul din Elvetia. Diploma acordata este eliberata de institut. Gizella Kiss, facilitatoarea cursului este profesor de masaj acreditat de institutul din Elvetia.

In timpul masajului se folosesc combinatii-blenduri de uleiuri cu diferite proprietati: relaxare, calmarea durerilor, eliberarea traumelor emotionale, antiinflamatoare, antifungice, etc. Uleiurile cu provenienta din Franta si Elvetia sunt de cea mai inalta calitate. Cursul poate fi contributie si celor care lucreaza ca aromoterapeuti cu uleiuri de la diferiti producatori.

Se lucreaza toate sistemele energetice si spirituale, pe meridianele energetice, pe arborele sefirotic-misterele creatiei care reprezinta emanaţiile primordiale ale izvorul divin, caile simbolice pentru caracterul ciclic al evoluției cosmice umane.

Tehnicile de masaj imbinate in aceasta metoda sunt: californian, lomi-lomi, suedez, ayurvedic,masajul abdominal al organelor interne si tulna. Masajul se aplica pe corp, fata si scalp.

La curs pot participa si cei care nu au pregatire in masaj dar le place sa lucreze cu corpuri;  poate veni in completare si celor care lucreaza in masaj sau cu alte tehnici terapeutice fizice sau energetice. Cursul aprofundeaza cunostintele despre uleiuri si tehncile de masaj folosite. Cursul prin lucrul cu uleiuri esentiale si cu energia contribuie la transformarea unei sedinte simple de masaj intrun ritual magic de cel mai inalt nivel. Acest masaj cu uleiuri pe langa efectele terapeutice este si un rasfat magnific. Se poate aplica in scopuri de rasfat, relaxare in SPA-uri, centre wellness sau terapeutice.

Secretul succesului si profunzimii acestei tehnici de masaj consta in puterea vindecatoare si in conexiunea cu iubirea adevarata neconditionata, modul de a transmite asta, care schimba pentru totdeuna energia celui care este tratat.  

Se recomanda ca participantii la acest curs sa cunoasca tehnici energetice: reiki, access, bioenergoterapie sau altele. E contributie sa aiba pregatire in orice tip de masaj. Masajul celor 5 Continente poate completa oferta de servicii ale maseurilor, teraputilor sau celor care iubesc si lucreaza cu uleiurile esentiale. 

La curs se folosesc blendurile de uleiuri aduse de profesor. Toate uleiurile sunt naturale, esentiale, bio. Ulterior participantii pot lucra cu uleiuri si de la alti producatori.

Cursul are o durata de 2 zile. Fiecare cursant primeste manual cu toate informatiile, color, in limba romana, dimploma de practician international Masajul celor 5 continente de la asociatia fondatoare din Elvetia, video cu o sedinta de masaj pe care il pot folosi ca studiu pana in timpul exercitiilor. Primesc toate informatiile si posibilitatile de a comanda uleiuri de masaj direct de la producatori. 

Gizella Kiss, facilitatorul si formatorul cursului este profesor de masaj acreditat de institutul din Elvetia. Are pregatire in aromoterapie certificate de C.A.R.E Center for Aromatherapy Research and Education, in masaj therapeutic si multe alte tehnici terapeutice holistice. Pentru inscriere la curs te rog sa imi trimiti un mesaj cu textul: 5 continente, numele si prenumele, Localitatea de domiciliu sau in ce oras doresti sa participi la curs si adresa de mail. 

Contributia pentru curs este 480 euro. 

Comments

10.12.2021 14:29


Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash