Retele craniosacrale 

Este un modul avansat la care, bazandu ne pe embriologie, lucram pe legaturile secrete dintre  oase cutiei craniene, ale labei picioarelor si scheletul osos.

În 1960 un medic francez, André Brunel s-a deplasat în Anglia pentru a se antrena în osteopatie. Mai târziu a creat prima școală de osteopatie franceză. În 1980 l-a întâlnit pe un fizioterapeut foarte talentat, pe Maurice Poyet. Ambii pasionați de mecanismul energetic chinezesc și de mecanismul respirator primar s-au alăturat unui grup de medici și fizicieni pentru a crea o nouă metodă osteopatică numită osteopatie informațională. Pe baza mecanismului respirator primar, acest grup de cercetatori au demonstrat că mecanismul respirator primar al corpului este organizat prin intermediul a 8 rețele distincte.

De exemplu, rețeaua osului temporal este legată de mecanismul respirator primar al osului temporal, vertebrele C6, D7, L3, S2, mandibula, clavicula, ulna, osul pubian, rotula, navicularul, talusul și de organe: rinichii și vezica urinară.

La fel apar și alte descoperiri în modul de echilibrare a corpului prin metode craniosacrale.

Trainer: Kiss Gizella: trainer de tehnici holistice, complementare, facilitator Biodinamica Craniosacrala Integrată,

Formator-Evaluator certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse, Consiliul National de Formare Profesionala, Consilier in dezvoltare personala, Facilitator Access Consciousness/Bars și procese de corp

Informatii, inscrierile se fac prin mail sau telefon.

Contact: tel: 0721-760230, e-mail:kissgizellakiss@yahoo.com

gizellakiss.com

Trainingul este mai mult practic, 70 % din timp se lucreaza practic.

Participanții vor primi materialul scris aferent in limba romana si diploma de participare. Participarea la curs nu necesită pregatire anterioară, dar ea este binevenită.

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash