Stii că este posibil să devii mai tânar, să îți schimbi aspectul corpului și a feței fără injectare de botox, fără înţepături de ace, fără a traumatiza corpul? Ştii că este posibil să-ţi întinereşti tot corpul, articulaţiile, organele, musculature, comportamentul, funcţionarea creierului, memoria, să îți recreezi frumusețea interioară și exterioară energetic?

Access Energetic Facelift este un proces energetic de corp foarte simplu, blând dar uimitor de profund, care schimbă semnele îmbătrânirii pe faţă, şi are efect identic şi asupra corpului. Efectele acestei ședințe sunt imediate și repetarea ei de mai multe ori poate să ducă la efecte permanente. Se lucrează prin atingerea fină a pielii. Atuul cel mai tare este că se elimină și trumele emoționale, spirituale, mentale, toate punctele de vedere închise în corp, care contribuie la îmbătrînire, la apariția ridurilor, vergeturilor.

În timpul şedinţei se reactivează memoria celulară, se opresc procesele redox, se regenerează ţesutul conjunctiv, fasciile, musculatura, se elimină toate judecăţile, se elimină ridurile, învechirile, ţesuturile din ectoderm, mezoderm, endoderm se regenerează, ne jucăm cu laser divin şi cu botox cosmic, şi tot ce este posibil şi imposibil. Eliberăm, curăţăm toate punctele de vedere legate de vârstă, îmbătrânire, tinereţe.

Este o sesiune extraordinară și pentru alte afecţiuni: antirid, vergeturi, paralizii, reumatism, probleme limfatice, musculatura si functionare imbatranita, si se poate îmbina, integra în orice altă metodă terapeutica sau masaj. Cosmeticienele, terapeutii pentru a si mari randamentul si eficacitatea în orice domeniu își pot comleta oferta lor de servicii. După acest curs vei putea şi tu oferi celorlalţi acest proces în SPA-uri, saloane de masaj, centre antiaging, aromaterapie, psihoterapie, clinici de chirurgie plastică precum şi în centrele wellness. Poţi completa sedinţa de Rejuvance, sau alte tehnici manuale de întinerire facială sau corporală.

La acest curs nu se folosesc produse cosmetice, substante chimice sau biochimice, se foloseste doar energia, constiinta și atingerea

Este cel mai complex tratament energie-spatiu-constiinta marca Access Consciousness.

Diploma internațională este eliberata de Access Conscioussness LTD.

Poate să participe oricine, nu necesită pregătire anterioară, dar cursul de Access Bars este binevenit.

Cu cele învățate se poate face și autoterapie. Primesti film de prezentare si curatarile audio mp3 pe care –l poti asculta acasa, sau il folosesti in sedintele cu clienti.

Poti sa iti faci autoterapie, te intineresti si te mentii tanar.

În aceasta zi trei moduri diferite de utilizare primești, și dai: față, articulații, la distanță

Trainer: Kiss Gizella, facilitator Access Consciousness – Body Process, Access Facelift Energetic, formator, consilier în dezvoltare personală și spirituală.

Comments

maxim aurelia

25.08.2021 10:07

Bună Gyzi, sunt Aura sunt ff interesată de curs și te rog să mă treci pe listă, în 12.09. în București. Te rog mult și te îmbrățișez cu drag

Latest comments

15.08 | 12:09

Sunt Ecaterina Stefan si doresc sa particip la acest curs

31.07 | 06:05

Buna ziua, sunt Stela Tulpan si doresc sa particip la acest curs, multumesc

28.07 | 15:29

Bună ziua, sunt Angelica Irimescu și vreau să particip la acest curs. Mulțumesc.

17.06 | 10:40

Bună ziua , Dores și eu sa particip la acest curs . Mulțumesc

Share this page

unsplash