Femeia si frumusetea

Dragoste si iubire Energy pull

Eliberează trecutul

Briliantul este diamantul slefuit, proces prin care diamantul isi mareste valoarea de brilliante de ori. Briliantul isi arata toata frumusetea, stralucirea, eleganta, valorile, aspectele. Doresti ca viata ta sa fie un Brilliant Life sau te multumesti cu Second Life? Rochii elegante de brilliante sau Second Hand? 

Femeia care esti, este femeia de Brilliante, că îți dai seama, că nu. Ești dispusă să descoperi frumusețea, încrederea, farmecul, tandrețea, iubirea care ești. Și să fi asta cu ușurință, fără efort, fără să te prefaci. Să poți să manifești puterea ta creatoare adevărată? Alegi să fii femeia adevărată care funcționează din iubire necondiționată?

 

Descoperă valoarea ta adevărată

Viată de BRILIANTE sau o viata SECOND doresti? Alegi sa fii deosebita, eleganta, splendida, stralucitoare, castigatoare, de succes, cuceritoare si cu rafinament sau ramai in umbra? Alegi sa fii lumina, stralucire si sa radiezi prin constiinta infinita? 

Eleganța este alegerea, gustul, stilul și îngrijire constantă, starea fiziă, emotională, mentală, psihică, spirituală care include bucuria intruparii feminine.

 

Despre workshop

Din tematica abordată la workshop: 

❤️ eliberarea tiparelor dobandite, moștenite, implantate

❤️ eliberarea juramintelor de loialitate, fidelitate, contractelor din toate viețile

❤️ elierarea definițiilor, convingerilor , tiparelor, modelelor

❤️ instrumente pentru a descoperi cine ești cu adevărat

❤️ instrumente pragmatice pentru relații, bani si sănătate potrivită, dorită

❤️ usurinta in relatii, familie, bani

❤️ sexualitate și senzualitate adevărată

❤️ cum să iți ridici viața la un nivel mult mai elegant, radiant, magnific

La acest workshop se folosesc o multitudine de instrumente, tehnici energetice și de meditație. La workshop oricine poate participa dacă are varsta de cel puțin 18 ani.